Film: En lille én om at blive fotograferet..

…og en hulens masse andet vrøvl :-)

Jeg var så heldig, at jeg for en uges tid siden blev kontaktet af en tidligere medstuderende, som nu arbejder med film, som spurgte om hun måtte lave en lille én om mit lille studie og hvordan det er at blive fotograferet :-) Konklusionen (som I kan se) blev ret hurtigt, at hvis der er plads til sjov og ballade, skal de gode billeder nok komme helt af sig selv! Jeg har virkeligt prøvet at begrænse mig, men nu får I altså en ordentlig omgang billeder! Scroll ned for at se filmen..

Modeller:

Sofia, Silas, Lucas, Sean, Magnus, Isabella, Alma og Alberte

Der blev diskuteret en masse ting, men en af fællesnævnerne i denne film var hvad man gerne ville være når man bliver stor – sjovt nok ikke nogen fotografer imellem ;-)
Og den sidste replik er stadig til debat. Jeg er sikker på der bliver sagt “fjol” ;-) Men måske kan Alma afklare det for os ;-)

Ovenpå en lang og hård film- og fotodag; præsenteres hermed filmen om at blive fotograferet! Og noget med nogle bamser, dans, kage og slik. Enjoy!

Tusinde tak til alle de søde unger og dejlige forældre og ikke mindst videografen der bare er skide sej, at hun sådan gider bruge os i filmen! Glæder mig allerede til næste projekt… ;-)

Se flere billeder fra dagen på min Facebookside.

//Christine