En lille update mens vi venter!

Så sidder jeg her i de (tidlige godt nok) aftentimer og arbejder på et nyt blogindlæg som snart rammer, men er en hemmelighed lidt endnu, og kommer til at tænke på det er længe siden jeg har kreeret noget konkret til mit eget lille hjørne. Det er efterhånden gået op for mig hvor vigtigt dette element, brugt korrekt naturligvis, kan være – meeeeeeen… det der med at finde tiden i en travl hverdag er jo så til gengæld ikke det nemmeste. Overordnet set er det et lille års tid siden jeg har fået noget som helst skriblet ned! Og det holder jo ikke Christine!

Men det er jo naturligvis fordi der er sket så absurd mange nye ting det sidste år! Så tiden er faktisk fløjet afsted uden at jeg egentligt har opdaget det. Jeg talte igår, og jeg har haft over 500 kunder igennem. Glædeligt for mine navne-huske-evner, er der en del gengangere men der har godt nok været tryk på. Derfor går produktionen af modelbilleder også en smule trægt, men så er det jo dejligt at så mange af kunderne lader mig viser jer deres billeder, både her og på væggen i studiet.

Jeg arbejder på et “downtown-medley-galleri” så jeg kan dokumentere en smule af de mange kunder og deres mangfoldighed, på trods af at det er hurtige sessioner. Det betyder ikke at man ikke kan være kreativ! 🙂 Men det får lov at vente til i morgen.

Årest absolutte højdepunkt har natuligvis været, at jeg har fået lov til at følge to helt fantastiske familier! Først Michella, Theis og Johan (som først kom til 3. april i år) – Hvilket jo faktisk vil sige at han fylder 6 måneder i skrivende stund! Gik lige op for mig! Der skal lige et halvt års månedligt fotos til endnu, inden projektet forhåbentligt vil munde ud i en fin lille bog.

Johan 17-05-2013-23

Den anden dejlige familie, er som nogen af jer måske ved, Christine, Allan og Isabella. De venter på en lillebror (eller det vil sige det gør jeg også, for alle mine newborn-ideer er ved at sprænge mit hoved), og forhåbentligt får han lov til at vræle sit første vræl inden meget længe. Vi venter spændt på dig lillebror! Så nu får I lige lov at nyde ham inde i maven inden jeg slutter for nu!Christine-10

Christine mave 06-08-2013-42

Christine mave 06-08-2013-15

Mens jeg prøver at dreje alt det jeg gerne vil fortælle, må I have en dejlig aften, så skal jeg nok vende tilbage 😉 Ikke mindst når lillebror er landet med storken 🙂

//Christine

Færdigheder

Indsendt den

3. oktober 2013