1 år på standby

 – og nu tilbage i kampen

Mit livs længste og samtidig korteste år er gået. Jeg troede ikke at det skulle overgå mig, men jeg har efter mere end 5 år som selvstændig, aldrig været så træt som ovenpå året der gik. Men på den aller fedeste måde. Hvis jeg troede at spekulationer og lange lister med opgaver kunne holde mig vågen om natten, blev det bevist at jeg ikke vidste hvad jeg snakkede om, da den lille pruttemaskine, Ingeborg, kom ind i vores liv og holdt os vågne.

Jeg har brugt min sparsomme energi på at tænke. Og forklare manden hvorfor man skal have sofapuder, når man ikke bruger dem alligevel. Men han er vist ved at forstå, hvad det drejer sig om, når vi snakker “æstetik”. Og vi er blevet enige om at han blander sig udenom.
Men man tænker så godt når babyen sover. Både på min egen side af forretningen og jeres. Jeg har overvejet hvad det virkeligt er jeg brænder for, og hvordan jeg kan optimere mine produkter så de bliver helt fantastisk lækre og stilede til jer.

(I får lige lidt modelbilleder af min lille høne. Sådan er det at være barn af en mor på barsel – så er hun den eneste der er blevet fotograferet)

Først og fremmest har jeg gjort op med mig selv og min manglende tro på at mine produkter kunne bære min forretning, for faktum er at det har de gjort længe og de har betalt min barsel. Dermed ikke sagt at der ikke altid er plads til forbedring. Jeg har benhårdt skåret alt ind så det er så simpelt og lækkert som muligt fremover. Og jeg har besluttet at i år skal være året hvor jeg får gjort noget ved det jeg gerne vil!

1 – De skønne rollinger! 
Let´s face it, det er jo det jeg er bedst til, og det er dem jeg elsker at arbejde sammen med. Børn og deres umiddelbarhed er min dosis energi, og det er derfor jeg bliver ved med det jeg laver. Mange flere af dem! (Note to mig selv; bestil flere slikkepinde)

2 – Bryllupper
Jeg har allerede et par stykker i kalenderen, men åh hvor må der gerne komme flere! Mine tanker flyver rundt omkring alle de ideer der skaber gode billeder på den store dag, og jeg glæder mig til – i samme retning som alle andre opgaver – at trække disse opgaver i en langt mere eksklusiv og lækker retning. Følg med omkring de nye lækre produkter jeg lancerer i løbet af foråret.

3 – Familie-rapportage
En ny lille spire jeg arbejder med, som jeg nok skal fortælle mere om meget snart!

4 – Madfotografi
Min oprindelige “barselsplan” var et lille hygge madfoto projekt, men det gik der ca. 30 sekunder inde i perioden før jeg havde glemt. Det har været på min to do liste mange gange før, men nu er tiden sat af, og kurserne bestilt, så nu skal det være!

Jeg glæder mig til at komme ordentligt igang – og nu hvor jeg har fået lavet en offentlig liste, er der vist ikke flere undskyldninger. Så nu vil jeg kaste mig over det. Husk at du kan booke din fotografering direkte via hjemmesiden her, eller ved at sende mig en besked både pr. mail eller på facebook. Jeg glæder mig til vi ses!

//Christine