Hvor er fotografen blevet af!?

Bare rolig, jeg er her stadig..

Der har været lidt stille herinde på det seneste.. Sådan starter ethvert elendigt blog-indlæg altid. Let’s face it – Jeg er ikke den bedste blogger, så nu prøver jeg lige at bidrage med lidt til alle punkterne for “et godt blogindlæg” og se hvad der kommer ud af det. 😉

Tiden op til jul har både været travl og tom på samme tid. Den har for mit vedkommende været præget af alt for meget arbejde, stress, og sygdom i familien. Hvis nogen derfor undrede sig over den stille december, er det simpelthen fordi jeg har brugt det meste af julen og starten af 2015 på at passe på mig selv og dem der står mig nærmest. (Og alt for meget unødig tid på at bekymre mig over firma, ideer og ønsker der “bare gerne måtte gå i opfyldelse LIGE nu”) For én ting har jeg lært af at starte selvstændigt, så er det for pokker, at uden baglandet lader det sig ikke gøre. På den anden side, hvad er min forretning så uden kunderne, smilene og alle de sjove og underlige opgaver? Absolut ingenting.

Derfor er jeg glad for at kunne se, at rigtigt mange stadig følger med, deler og spreder ordet her i det virtuelle! Bliv endeligt ved med det! Det varmer mit lille stressede hoved, hver eneste gang jeg får et nyt facebook like.

Jeg har ingen idé om hvad det er jeg gerne vil sige med dette indlæg. Måske lige Godt nytår, tak for tålmodigheden eller jeg håber I stadig er derude bag skærmene. Faktum er bare at jeg er ved at have samlet så meget energi igen nu, at jeg er ved at koge over af kreativitet. Liste op og liste ned er jeg begyndt at skrive mine ideer ned. Nogle er jeg gået igang med at søge modeller til på facebook. Andre kommer i løbet af de næste par måneder.

Og de må bare gerne være færdige med det samme eller helst igår!

Jeg er begyndt at arbejde mere målrettet sammen med flere fotografer. Udvider mit netværk som de så flot kalder det på iværksætter-sprog. Vil hellere kalde det, har det bare sjovt. I samme moment arbejder jeg stadig på mit lille bogprojekt om redigering. Det bliver sikkert ikke til noget inden teknikkerne er forældede, men jeg hygger mig med det.

 

 

 

 

Et par af de helt store projekter jeg vil kaste mig over i 2015 er blandt andre:

 

  • Blive vanvittigt sej til at fotografere mænd! I er bare sværere og der er grænser for hvor meget min egen familie kan stå model til, så nu går jeg til angreb på alle de stakkels mænd der altid bliver slæbt med til fotografen. 😉 Både med formålet at få nogle sindsygt fede billeder som ikke er alt for tøsede og kedelige, men i høj grad også for at finde ud af psykologien bag hele ideen. Mænd er bare ikke ligeså lette som kvinder at gennemskue på det punkt..
  • Begynde at tage de vildeste madfotos! Hvis jeg ikke når at spise rekvisitterne!
  • Flere vilde kompositioner med hunde OG børn!
  • Og sidst men ikke mindst – en masse fantastiske modelbilleder, med det gode lys!

Men nok må være nok! Nu vil jeg kaste mig over redigeringen af de første af projekterne på listen! 🙂 Der er nemlig allerede blevet udvidet med en herre-afdeling under fotografier. Og den skal jo gerne holdes lidt ved lige.

En rigtig dejlig uge til jer alle sammen.

//Christine