Magiske sommerfugle

sommerfugle

En historie om magiske sommerfugle i en mørk have

Jeg troede at de magiske sommerfugle boede i min skuffe, det havde Lærke fortalt mig, men det gjorde de slet ikke! I de sene aftentimer, kunne jeg nemlig se noget lyse ude i haven!  Og da jeg gik ud for at se hvad det var, så jeg tusindevis af lysende skabninger svæve rundt imellem træerne!  Heldigvis er min ven Olivia rigtig god til at fange sommerfugle – hun synger en smuk sang, og så lander de lige i hånden på hende.

I mandags havde jeg den udsøgte fornøjelse at have to SKØNNE piger i studiet. Det var en fest for både fotograf og modeller. Temaet var egentligt oprindeligt lidt mere klassisk (oppe i mit hoved) men det udvikler sig jo altid når først jeg kommer igang. Derfor blev det både til magiske sommerfugle, enorme tutskørter og hoppen rundt i gummistøvler. Sidstnævnte har I til gode, der arbejder min knold stadig på højtryk. Men derfor skal I stadig lige have en lille hyggeserie her på en snart overstået arbejdsdag.

Heldigvis var der også tid til at lave lidt magiske billeder til mor og far, så ikke de blev helt snydt, så jeg gir jer derfor en dejlig blanding.