Husk Mors dag på søndag!

Mors dag

Kender du det med Mors dag…?

Hvis du har det bare tilnærmelsesvis ligesom jeg, så ender du tit også med bare at sende blomster på mors dag, selvom intentionen i år var at lave noget HELT særligt! Problemet er tit at jeg ikke aner hvordan jeg skal finde tiden på netop den søndag, for der sker sjovt nok altid en hel masse den dag også! Så det er nemt bare at sende dem med bud afsted, og så ellers tilbage til hvert vores liv. Og så er jeg altid total idé forladt når det kommer til mit eget liv!

MEN HEY! 

Jeg har en idé, og du er velkommen til at hapse den 😉 Hvad med at sende hende en invitation til at få foreviget jer to? Måske er der børnebørn, måske er det bare jer to, måske skal far også med? Uanset hvad, så har jeg lavet et lille postkort som du er velkommen til at printe og bruge på søndag. 🙂

Derudover; hvis I medbringer postkortet til fotograferingen (sig lige til når I booker) så giver jeg et dejligt glas bobler og lidt lækkert at hapse imens I gør jer klar. 🙂

Nedenfor kan du se den super lette process, og så er den eneste begrænsning på tilbuddet at det skal være indløst inden uge 26 🙂 (sidste dag 25. juni 2017) 

Har du travlt? Så lad mig sende det for dig 🙂

 

Medbring mors dags kortet du kan downloade her på siden, så gi’r jeg et glas bobler og lidt lækkert til fotograferingen.

mors dag kort

Download

dit gratis postkort

Print,

klip og tilføj din egen hilsen

Overrask

din mor, og bestil sammen
en tid til fotograferingen

Medbring

kortet når I kommer,
og glæd jer ellers til
en hyggelig oplevelse