Personlig portrætsession

Personligt portræt

Marie – et personligt portræt

Se dig selv på en ny måde!

Jeg var så heldig at have den søde Marie i studiet den anden dag, for at hjælpe mig med en ide jeg havde gået og leget med. Jeg laver mange, RIGTIGT mange børnefotografier, men det er sjældent at vi voksne prioriterer et personligt portræt af os selv. Det er klart, vi vil gerne bare se på vores skønne poder, og hvem hænger et billede op i stuen af sig selv, men ikke desto mindre, synes jeg at det er en skam, at vi ikke gør det for os selv!

Jeg er selv blevet bedre til at lade mig fotografere, men jeg er heller ikke selv god til det, på trods af at jeg hver eneste gang har stået med et resultat som jeg virkeligt har værdsat længe efter. Lad det være en lille opfordring om man vil, eller i hvert tilfælde min personlige erfaring.

Målet med alle sessioner er selvfølgelig at få så meget personlighed igennem på et portræt, og Marie var lige i min ånd, en rigtig pastel-pige, så det passede vidunderligt med det bløde lys og sarte toninger jeg gerne ville lege med.

Har du fået taget billeder af dig selv? Hvad tænkte du, og ikke mindst; hvor hænger de? 🙂 Jeg er nysgerrig, enlighten me!

//Christine