Philip, 6 måneder gammel

Philip er blevet 6 måneder gammel! :D

Og har i øvrigt også skiftet navn fra lillebror til Philip ;-) Vi fejrede det i studiet med en lille billedserie. Desværre følger det også med alderen at man lige er blevet vaccineret, så 5 billeder tog lang tid at samle mod til for lille Philip. Men med en sut og yndlingslegetøjet klarede han skærene til den helt store guldmedalje. Uanset hvad, så tager vi bare revance om en måned. ;-)

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed at Philip og jeg går waaaay back ;-) Hans mor og jeg har snart 20 års jubilæum, så det er klart at den lille rod skal forkæles lidt, og han og hans søster Isabella, var også inspirationskilden til min nye lille shop her på siden, hvor jeg sætter billederne op til tryk på en anden måde end “bare” fotos. Der er udsalg indtil på torsdag hvor du kan spare lidt på de forskellige produkter. Skal du have taget billeder til en opsætning, kan du bare bestille printet med rabat, og booke tiden efterfølgende, men KUN til og med den 10. april.

 

Noget helt andet..

I en helt anden sti, så har jeg nu fået samlet og tilføjet alle mine sociale links i bunden af siden, så hvis du er nysgerrig efter mere, er du velkommen til at tage et kig. Især 500px er en sjov side at blive inspireret til det næste shoot.

Men jeg vil lukke, slukke og se at få redigeret de sidste billeder, så alle I søde kunder kan få jeres billeder, når mit internet igen er over modem-hastigheden.

En rigtig dejlig dag til jer alle sammen!

//Christine